Amsterdam Exchange IndeX
Amsterdam Exchange IndeX
Amsterdam Exchange IndeX

AkzoNobel aandelen


AkzoNobel is een Nederlandse multinational met activiteiten op het gebied van verven en lakken en (specialty) chemicals. Het hoofdkantoor bevindt zich in Amsterdam. Over 2014 bedroeg de geconsolideerde omzet 14,3 miljard euro en de onderneming is actief in meer dan 80 landen.Beleggen in AkzoNobel

Ook jij kunt profiteren van het succes (of verlies) van AkzoNobel e. Bij Plus 500 kan je gratis een account openen waarmee je kunt handelen in aandelen AkzoNobel. In slechte tijden kun je ook verdienen bij dalende beurskoersen kun je short gaan en verdien je namelijk geld wanneer de koers daalt.
Beleggen in AkzoNobel

Koers AkzoNobel

De huidige voorzitter van de raad van bestuur (CEO) is Ton BŁchner. Hij volgde in mei 2012 Hans Wijers op. Voorzitter van de raad van commissarissen is Antony Burgmans.

AkzoNobel is een internationaal vooraanstaande verf-en coatingsonderneming en een belangrijk producent van specialistische chemicaliŽn.
Het bedrijf is 's werelds toonaangevende verfleverancier met beroemde namen zoals Flexa, Sikkens, Dulux en Hammerite. De groep decoratieve verven bestaat uit de volgende onderverdeling: South East & Southern Asia (SESA)

China

Europe North & Central

Europe East & South Africa

Latin America