Amsterdam Exchange IndeX
Amsterdam Exchange IndeX
Amsterdam Exchange IndeX

Altice A aandelen


Altice S.A. is een beursgenoteerd bedrijf actief op het gebied van telefonie en kabel. Het werd in 2002 opgericht door Patrick Drahi en is via overnames uitgegroeid tot een groot telecom- en kabelbedrijf actief in Europa en de Verenigde Staten.Beleggen in Altice A

Ook jij kunt profiteren van het succes (of verlies) van Altice A. Bij Plus 500 kan je gratis een account openen waarmee je kunt handelen in aandelen Altice A. In slechte tijden kun je ook verdienen bij dalende beurskoersen kun je short gaan en verdien je namelijk geld wanneer de koers daalt.
Beleggen in Altice A

Koers Altice A

Het bedrijf heeft meer dan 40 miljoen klanten in Europa en in de Verenigde Staten. Het biedt diensten aan op het gebied van telefonie en tv en internet via de kabel.

Altice heeft een snelle groei doorgemaakt als een gevolg van veel overnames. Het kocht het Franse bedrijf Numericable en voegde hier later SFR aan toe. In december 2014 nam het Portugal Telecom over voor 7,4 miljard euro.[1] In 2015 kreeg Altice hiervoor toestemming van de toezichthouders waarmee de overname een feit werd.

In 2015 maakte het ook de oversteek naar de Verenigde Staten na een bod op Cablevision Systems ter waarde van 17,7 miljard dollar, inclusief de uitstaande schulden van Cablevision. Eerder dat jaar poogde Altice Warner Cable over te nemen, maar dit mislukte.[2]