Amsterdam Exchange IndeX
Amsterdam Exchange IndeX
Amsterdam Exchange IndeX

Randstad aandelen


Randstad holding nv is een wereldwijd bedrijf dat zich bezighoudt met uitzendwerk en HR-diensten. Randstad werd in 1960 in Nederland opgericht door Frits Goldschmeding en is actief in circa 39 landen. Het bedrijf behaalde in 2013 een omzet van € 16,6 miljard en een nettowinst van € 230,7 miljoen.


Beleggen in Randstad

Ook jij kunt profiteren van het succes (of verlies) van Randstad. Bij Plus 500 kan je gratis een account openen waarmee je kunt handelen in aandelen Randstad. In slechte tijden kun je ook verdienen bij dalende beurskoersen kun je short gaan en verdien je namelijk geld wanneer de koers daalt.

Beleggen in Randstad

Koers Randstad

Randstad heeft circa 28.030 eigen medewerkers in dienst en dagelijks zijn er ruim 567,700 mensen via Randstad aan het werk bij andere bedrijven. Wereldwijd heeft Randstad 4.587 vestigingen. Daarmee is Randstad de op één na grootste HR-dienstverlener ter wereld. De grootste is het Zwitserse Adecco. Randstad werkt ook onder de merknaam Tempo-Team. Randstad Holding nv is als RAND genoteerd op de AEX van Euronext Amsterdam. Oprichter Frits Goldschmeding is nog altijd de grootste aandeelhouder . Het hoofdkantoor van Randstad staat in Diemen, in Nederland.

Kernactiviteiten

Randstad splitst haar activiteiten op in een aantal bedrijfstakken, door het bedrijf serviceconcepten genoemd.
Uitzenden en detacheren Professionals / search & selection Inhouse services HR solutions