Geld verdienen met beleggen
Geld verdienen met beleggen
Geld verdienen met beleggen

Review ZuluTrade


Dé manier van automatisch beleggen

Waarom zou je zelf veel moeite doen om te beleggen als je ook van anderen kunt profiteren? Dat is de insteek van Zulu. ZuluTrade is een van de grotere sociale handelsnetwerken, en is bovendien onafhankelijk. Je kunt ZuluTrade daarom ook naast een andere online broker gebruiken. Beleggen kost over het algemeen aardig wat tijd, maar als je via dit platform werkt zul je merken dat je een stuk minder tijd kwijt bent.

Hoe werkt een sociaal handelsnetwerk?

Misschien heb je nog nooit van een sociaal handelsnetwerk gehoord. In dat geval is het slim om eerst eens te kijken wat het inhoudt. ZuluTrade is daarmee een goede keuze, aangezien het al door veel mensen gebruikt wordt. Het idee achter zo’n handelsplatform is dat je andere beleggers kunt volgen. Door te kijken naar de geschiedenis en huidige beleggingen van succesvolle beleggers kun je goed profiteren. ZuluTrade is daarmee dé aanbieder van automatisch beleggen, maar je bent hiermee dus wel afhankelijk van anderen. Trade:

ZuluTrade voordelen op een rijtje

Zoals gezegd is het ontzettend eenvoudig om met ZuluTrade te beleggen. Je kunt er zelf voor kiezen om op de automatische piloot te beleggen door met anderen mee te liften. Het kan hierbij wel lastig zijn om een goed voorbeeld te vinden. ZuluTrade maakt daarom gebruik van zogeheten signaalproviders. Als je deze instelt word je altijd op de hoogte gesteld van de beste mogelijkheden om te beleggen. Wil je het eerst eens proberen? Dan kun je gerust een demoaccount aanmaken. In het kort de meest opvallende voordelen van Zulu:
  • Mogelijkheid tot automatisch beleggen.
  • Profiteren van succes van anderen.
  • Geen commissies.

Zijn er ook nadelen bij ZuluTrade?

Je hebt er waarschijnlijk zelf ook al aan gedacht, maar door andere beleggers te volgen loop je wel het risico dat je tegen dezelfde verliezen aanloopt. Door van tevoren de nadelen van ZuluTrade in acht te nemen haal je het meeste uit je beleggingen.
  • Moeilijk voor beginnende beleggers.
  • Lastig winstgevend af te stellen.
  • Afhankelijkheid geeft risico’s.


Website van ZuluTrade

Ga naar: